Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden The little factory
Indien je een bestelling plaatst bij thelittlefactory.nl verklaar je jezelf akkoord met onderstaande leveringsvoorwaarden.

Mochten er problemen zijn met een pruduct, dan horen wij dat graag. We zullen ervoor zorgen dat het opgelost wordt.

Orderbevestiging
Zodra je bij ons een bestelling hebt geplaatst, ontvangt je via e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en BTW.

Bestellen, betalen en levering van de producten
Na ontvangst van de orderbevestiging dien je het totaalbedrag van de bestelling binnen drie dagen over te maken naar bankrekeningnummer NL81 INGB 0006 4891 23 | thelittlefactory | Breukelen Je kunt ook direct betalen met iDEAL, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling binnen enkele dagen aan postvervoerder PostNL aangeboden ter verzending. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Is een bepaald product niet op voorraad dan staat dit bij het specifieke product erbij vermeld. Je krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan je van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Na verzending van je bestelling hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder.

Wil je meer zekerheid, snellere levering en een track en trace code kies dan voor Pakketpost
Bij Pakketpost is je bestelling verzekerd tegen verlies en/of schade tijdens verzending van je order door PostNL.

Pakketpost wordt over het algemeen binnen 2 a 3 werkdagen aan je geleverd.
Je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen.

Verzend- en verpakkingskosten
Voor het verzenden van de bestelling worden de standaard tarieven gehanteerd van de postvervoerder. Wanneer de bestelling meer dan € 75,- bedraagt, neemt thelittlefactory.nl de verzendkosten voor haar rekening (Uitgezonderd bij Kortingsacties). De verzendkosten van kleine (platte) bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspost) bedragen € 2.50. Grotere bestellingen vallen onder pakketpost tot 10 kg, de verzendkosten zijn dan: € 6.75 (PostNL). Voor verzendingen buiten Nederland en binnen Europa gelden aangepaste verzendkosten.

Ruilen en retourneren
Je hebt zeven dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking. Je kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of je krijgt je betaling retour. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze kosten voor rekening van de klant zijn. Kosten van beschadiging en vermissing zijn tevens voor je eigen rekening. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal aan je retour betaald worden.
Uitzonderingen: Producten die speciaal op maat gemaakt zijn of naar eigen wens besteld zijn kunnen niet retour gestuurd worden.

Klachten/Garantie
Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. In principe heb je een maand standaard garantie op je product, deze gaat in bij het in ontvangst nemen van het product.

Vervoersschade
Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder verzonden. Mocht je een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij je ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Er zal dan een afspraak met je worden gemaakt over het retourneren van de zending en je producten zullen kosteloos door ons vervangen worden. Let op: vergeet je ons in te lichten m.b.t. vervoersschade of doe je dit te laat, dan vervalt je recht op garantie. Uiteraard verzoeken wij je de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder ook zelf zorgvuldig in acht te nemen. Indien retourzendingen beschadigd bij ons aankomen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de postvervoerder zijn verzonden, vervalt je garantie en behouden wij ons het recht voor je aansprakelijk stellen voor de ontstane schade. Wij bieden je de mogelijkheid de producten verzekerd te verzenden via de postvervoerder.

Overeenkomst
Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van je bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, heb je het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kun je ons verzoeken om terugbetaling van het door jouw betaalde bedrag. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met je zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen je in te lichten inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Prijsafwijkingen
Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen je bij prijswijzigingen inlichten. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring
thelittlefactory.nl verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact
Heb je vragen naar aanleiding van wat je op onze site gezien of gelezen hebt, dan kun je een e-mail sturen naar info@thelittlefactory.nl

© 2013 The little factory
Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden.

KvK: 59682027 | BTW: NL050847193B01(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)